torsdag 8 september 2011

Ullared!

Igår var jag och Maria på Ullared! Inga köer in och kanske fem minuters kö vid kassan! Underbart! När vi körde över åsen regnade det... Det regnade JÄTTEmycket! Men sen klarnade det upp och inte en droppe när vi var framme!



Efter vi hade ätit i restaurangen såg vi att dom hade gjort hela GeKås i Lego. Lite fotoapp på det så såg det rätt fräckt ut :-)




När vi körde dit var där vägarbete vid avfarten men fick inte stå still så länge. Däremot när vi körde hem! Då var ju motorvägen avstängd i vår riktning och ja... Det gick INTE fort... Men hem kom vi, till världens skur! Gisses vad det kan regna!




Som ni ser blev det en hel del, ny vinterjacka, presenter och julklappar till både syskonbarn och sambo, lite kroppsvårdssaker, underkläder till både mig och Hjärtat, en bildram, popcornsskål och givetvis näsdukar!! 6 kr för tio paket... Har säkert missat en massa jag köpte :P




Jaha så var det fredag och ikväll ska vi till Henriks syster i Malmö. Hans föräldrar ska också dit för på söndag åker dom till Malaga. I tre månader! :-)

Resten av helgen kommer bestå av Väla, träffa en trevlig stockholmare och förmodligen bio :-)

TGIF!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar