söndag 13 september 2009

Kräftor, tvätt, BMX och irritation!

I fredags så var det kräftskiva i Gantofta! Hur mysigt och kul som helst! Blir inte så sent när man festar med småbarnsföräldrar men tur var väl det, hur pigg är man en fredagskväll??
Jonny var snäll och ställde upp med lämna/hämta, perfa!!! Han och jag skulle kunna ha min bil kooperativt. :P

I lördags så sov jag lite längre än planerat... men sen kom Jonny och lämnade bilen och jag började förbereda för dagens tvättstuge äventyr... Sååååå tråkigt att tvätta när man inte har egen maskin! Men visst, bra vardagsmotion med trapporna, fem maskiner blev det. Och vi har bara en maskin i vår tvättstuga!

Kvällen var väldigt trevlig, dock en stund allvar men det behövdes.

Igår så körde jag till Gantofta, som jag sa till Jonny när vi körde ut i fredags, kört dit så många gånger att jag vet precis när man ska släppa gasen för att komma ner i femtio precis vid skyltarna... Hehe :P
Sen styrde Emilia bilen mot BMX banan där Nicke och Markus var. Blev väl en 5-6 timmar utomhus, en jäkla massa bilder och trevligt sällskap!
Skulle bränna ut alla bilder igår, dels från igår men även från Kungsbacka helgen, gick sådär bra! Irritation nummer 1.

Irritation nummer 2 var när jag skulle lägga in bilder på facebook, vilket inte fungerade!!!

Irritation nummer 3, mitt Playstation 3 ville inte spela en BlueRay skiva eftersom det behövdes en system updatering! Men kom igen!!! Sånt ska INTE behövas!!! Det ska bara fungera!! Men min internet lina ville inte och inte sjutton funkade med att tanka hem uppdateringen till ett USB minne och plugga in. Slutade med att min polare fick ta hem det till sig, andvända sitt internet och då hade det fungerat... Suck!!!!
Får se om jag hinner hämta hem det idag...

Måndag idag... Gympa igen!!! Härligt!
Ca 3 kg borta sen i måndags... Lovely...

2 kommentarer: